dilluns, 6 d’octubre de 2008

El Mercat d'intercanvi de Gràcia per TV3Ahir nit, el telenotícies vespre es va fer ressò del Mercat d'intercanvi de Gràcia, potser el més important de l'àrea metropolitana.

Per aquells que no ho van poder veure en directe, us adjuntem un vídeo.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Sona bé això del mercat d'intercanvi de gràcia, n'hi haurà algun properament?

Millor que nou! ha dit...

Pots seguir la celebració de mercats pel nostre blog, a l'entrada de " Propers mercats ".

I, segurament, el proper mercat de Gràcia es farà el 21 de desembre.

Moltes gràcies pel teu comentari.

Anònim ha dit...

Perquè no es fa encara intercamvi o venta de segona mà de coses de puericultura?
La gent sempre busca a qui li pot fer falta

Francesc Roma Millan ha dit...

La Unió Excursionista de Gràcia, carrer Encarnació, 131, baixos, farà el 9è xiringuitu de material els dies 2, 3, 4 i 5 de desembre, de 20 a 21,30h. Per vendre i comprar material de muntanya de segona mà en bon estat.

Tel.: 93 285 34 54
www.uecgracia.org

Millor que nou! ha dit...

Hola,
Amb referència al material de puericultura, se'ns acudeixen diverses opcions. Una és proposar-te que portis el teu material d'aquest sector a intercanviar a algun mercat d'intercanvi, per exemple a Gràcia, de forma que altra gent ho vegi i augmenti l'oferta. Altra opció relacionada amb el material de segona mà és que ens truquis al "Millor que nou" tel: 93 506 95 66 i et direm algun establiment que et pot subministrar aquesta mena de material. I per acabar, que t'engresquis a parlar amb gent sensibilitzada amb el tema i que t'animis a fer un mercat d'intercanvi específic si creus que s'ho mereix.En aquest sentit, des del "Millor que nou" també miraríem de donar-te un cop de mà.

Salutacions,

Agenda