dilluns, 20 d’octubre del 2008

Casa Vila ens dona una bona alternativa als materials sintètics: el vímet, el jonc i la boga



Casa Vila és un establiment artesà dels pocs que en queden, dedicats a reparar objectes fabricats amb materials vegetals. Està ubicat al c. Major de Sarrià, 120, tel. 932 031 975. Al seu comerç hi podem trobar cistelles, cadires i altres objectes decoratius i d'ús quotidià.

L'aplicació concreta de cada material és a grans trets: el vímet blanc per a fer cistelles , el jonc per a treballar les reixetes i finalment la boga per a reparar cadires.Destaquem de l'ofici la possibilitat de recuperar objectes antics o de records d'un familiar i deixar-los totalment nous.

En aquest article, nosaltres en volem destacar a més, un de ben concret, que esdevè des de l'òptica dels residus un del substituts potencials de les bosses de plàstic: les cistelles.Des de sempre l'home ha necessitat una eina per transportar tot el que anava aplegant i la natura unida a l'habilitat manual que l'home ha anat practicant i transmeten de generació en generació li havia cobert aquesta necessitat. Ara, amb Casa Vila podem continuar aquesta pràctica milenària i sostenible. Així és que us animem que els utilitzeu!

1 comentari:

Anònim ha dit...

es una gran botiga on podeu trobar de tot, us l'aconsello!!
Marta

Agenda