dimarts, 27 d’agost del 2013

Nova web de compravenda i intercanvi de roba i accesoris

Modavoladora és una web de compravenda i intercanvi de roba i accessoris de segona mà que segueix l'esperit d'aprofitar al màxim els nostres recursos materials.

El funcionament de la web és semblant al d'una xarxa social: per  penjar un anunci és necessari fer-se un compte d'usuari, des del qual es pot seguir a altres usuaris i marcar com a preferits els objectes que més agradin. Si es vol penjar un anunci, l'usuari ha de pujar una foto de l’objecte que vol vendre i respondre a un petit qüestionari relacionat amb els materials i la talla del producte. La inscripció i els serveis que ofereix són gratuïts.

A la web es poden penjar tot tipus de roba i accesoris (sabates, bosses, joies i maquillatge) sempre que es trobin en bon estat. També es poden pujar roba de nen o roba de mascotes. Tot i que està enfocada principalment a la moda femenina, la pàgina compta amb una secció dedicada als homes també.

Modavoladora ofereix els seus serveis per a tot l'estat espanyol, però té un número molt destacable d'usuaris de Barcelona. Els usuaris poden fer l'intercanvi o la compravenda de manera presencial si viuen en la mateixa ciutat o bé per correu postal. 





Agenda