dijous, 22 de maig del 2008

A Cornellà "Intercanviar és reutilitzar i reciclar"



Mercat d' Intercanvi de Cornellà "Intercanviar és reutilitzar i reciclar"
Organizado por el Ayuntamiento. 17 de maig de 2008

La lluvia no fue un obstáculo para intercambiar. En las diferentes paradas del mercado se encontraron desde libros y electrodomésticos hasta placas de cava.
Se realizaron diferentes pactos de intercambio, era imposible no desear adquirir cualquier objeto útil y ¡hasta se aceptaron masajes!. Todo de acuerdo a las necesidades e intereses particulares.

Diana Barreto
Estudiante de la UB.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

És una iniciativa molt interessant de cara a reduir residus i a gastar menys diners, que està creixent a diversos llocs del país. Cada vegada apareixen més mercats d'intercanvi. A Sabadell en farem la segona edició cap a l'octubre. La primera va ser un èxit! Si voleu més informació, podeu visitar-nos al http://xarxasbd.blogspot.com

Anònim ha dit...

Hola!!!

Esta molt bè això del mercat d'intercanvi, espero poder anar a l proper que feu!!

Jo estic buscant mercats on es pot vendre coses de segona ma, així tal qual portes la taula les coses que pots vendre i som-hi, sense haber de demanar permisos ni pagar impostos... m'han comentat que existeixen, pero no se a on, em podeu ajudar????

on puc trobar-n'hi????


gràcies per adelantat!!!

Maria

Anònim ha dit...

Hola Maria,

T'agraim el teu missatge.Som els gestors del bloc.No t'hem pogut contestar abans perquè hem estat de vacances fins ara. De totes formes, necessitaríem la teva adreça de correu per poder-te enviar de forma regular les novetats de les properes fires o intercanvis.

Esperem doncs, el teu missatge.


Salutacions,

millorquenou :)

Agenda