dimarts, 29 de març del 2011

Premi Europeu de la Prevenció de Residus

Ens han otorgat el Premi Europeu de la Prevenció de Residus, derivat de la Setmana Europea de Prevenció de Residus del novembre passat.

Més informació al vincle de la imatge...

dilluns, 28 de març del 2011

Fira de Drapaires a Vacarisses

Aquest cap de setmana es celebra a Vacarisses la V Fira de Drapaires.

Es fa un mercat de segona mà a preus simbòlics, amb el material recollit per les escoles de primària. I els beneficis es donen cada any a una ONG diferent, enguany Solidança.

Una iniciativa molt bona en totes les seves vessants.

Més informació.

dimarts, 15 de març del 2011

Inauguració del Mercat de Segona Mà d'Engrunes

Ja podeu veure la nova botiga d'Engrunes a L'Hospitalet.

Fotografies:

Botiga_ Engrunes_L'Hospitalet



O mitjançant el reportatge de la TV de L'Hospitalet d'ahir mateix (a partir del minut 12:51)


dijous, 10 de març del 2011

Nova botiga d'Engrunes

A partir de la setmana vinent, Engrunes obri una nova botiga de segona mà a L'Hospitalet.

La Fundació Engrunes treballa per la recuperació i reutilització d'aquells materials que encara no han finalitzat la seva vida útil. Degut a la quantitat de productes que els hi arriben i que encara se li poden donar servei, han decidit apostar per inaugurar aquest Mercat de Segona Mà.

Al c. Independència 112-114 (Barri Santa Eulàlia) hi podreu trobar des de roba, llibres i joguines fins a mobles i electrodomèstics.

Properament penjarem algunes imatges del nou local. De moment podeu veure un reportatge de la TV de L'Hospitalet ( a partir del minut 8:12)

dimecres, 9 de març del 2011

Xerrada sobre consum i residus al Centre Cívic Riera Bonet

Demà, 10 de març, a les 19 h, l'Associació Mahabodhi Metta Bhavana organitza una xerrada que tractarà sobre la tendència actual de consum i què podem fer per prevenir la generació de residus.

La farà el Cap de la Secció de Prevenció de Residus, el Sr. Albert Torras, al Centre Cívic Riera Bonet de Molins de Rei.


Ver Centre Civic Riera Bonet en un mapa más grande

dijous, 3 de març del 2011

Nova campanya d'Humana

L'ONG Humana ens fa saber :

"Hoy arranca una campaña con la que queremos incentivar la donación de ropa usada y calzado en los barrios de Sant Antoni y El Raval de Barcelona, denominada ‘Cambia tu ropa por una sonrisa-Canvia la Teva roba per un Somriure’.

Los donantes pueden llevar su ropa y calzado a cualquiera de nuestras tiendas en la zona (Rda. Universitat 19, Viladomat 51 y Av. Paral·lel 85). Con ello, colaboran con los proyectos de educación que en la actualidad Humana lleva a cabo en Mozambique y, además, obtienen un 20% de descuento en todas sus compras en estas tres tiendas. Cada kilo de ropa recogido permitirá destinar cerca de 8 céntimos de euro a estos programas.

Para obtener el descuento tan sólo deben mostrar uno de los 30.000 folletos informativos que se han distribuido con motivo de la campaña y efectuar su donación. También puedes imprimir la imagen que acompaña a este post y mostrarla en la tienda."






Agenda